Om OS

Sydkystens Gym har over 800 m2 med indendørs træningsareal, lækre omklædningsfaciliteter og loungeområde. Her tilbyder vi bl.a et varieret udbud af daglige holdtræninger og personlige trænings-forløb, både 1-til-1 og i Small-Group format.

Vi går op i at tilbyde dig høj kvalitet. Derfor går vi ikke på kompromis med vores træneres kompetencer, udstyret vi træner med eller den kaffe, der er på kanden.

Sydkystens Gym er udsprunget af en fælles passion for mange forskellige træningsformer. Træning der ofte skal passes ind i en travl hverdag, og som kan give dig det pusterum, du har brug for.  Her skal du kunne slappe af, bruge din krop og have det sjovt med dine venner og træningskammerater, når hverdagen skal sættes på lavt blus.

Vi bestræber os på at bygge dine resultater og træningsglæde på et fundament af fællesskab og sammenhold og være et sted, hvor du føler dig hjemme og kan mødes med venner, familie og ligesindede træningsentutiaster på tværs af sociale lag, trænings-baggrund og -mål. Hos os er ALLE velkomne – også børn, der kan være i vores dedikerede børneområde og lege eller se tv, mens du træner.

Uanset hvad du vil opnå med din træning, er vores mål er at gøre din rejser derhen så sjov og effektiv som muligt, og at du glæder dig til at træne med os og resten af fællesskabet.

VIL DU GERNE HØRE MERE OM, HVORDAN DU KAN BLIVE EN DEL AF ET STÆRKT FÆLLESSKAB?

Udfyld formularen, så ringer vi dig op.
Vi tager din træning seriøst, så lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Holdet Bag

Cilie Simonsen, 39 år

Ejer & Personlig Træner

Cilie gik for en lille håndfuld år siden fra at danse zumba på hobbyplan til at dyrke styrkeløft på konkurrenceplan. Derudover er hun uddannet personlig træner, så du finder hende også ude på gulvet , hvor hun er klar til at hjælpe dig med alt fra små spørgsmål omkring din træning og til at guide dig igennem et længere forløb.

Simon Hoeg, 34 år

Daglig Leder & Træner

Simon har brugt de sidste små 20 år på alverdens forskellige træningsformer. Fra Discopump, henover CrossFit, Vægtløftning og til specifik træning til Amerikansk Fodbold. Den brede erfaring og en bred palette af uddannelser og kurser gør, at han er godt rustet til at hjælpe dig på vej mod dit træningsmål, hvad end det måtte være.

Kenni eliasen, 30 år

Centerleder & Personlig Træner

Kenni er først og fremmest en del af den daglige ledelse i centeret,og skal sammen med Simon sikre, at du får de absolut bedste rammer at udfolde dig i. Derudover vil han være at finde som både holdinstruktør og som personlig træner.

Kenni har med sin uddannelse som fysioterapeut og en kandidat i idræt en stærk faglig baggrund, og kombineret med 15 års erfaring med personlig træning, står han klar til at guide og motivere dig hos Sydkystens Gym. 

Han har erfaring med alt fra seniortræning til eliteidræt, og elsker at se andre udvikle sig og udfolde deres potentiale.

Hyo Cortzen, 28 år

Holdinstruktør & Træner

Hyo har over 8 års erfaring med undervisning og praktisering af funktionel træning, styrketræning, olympisk vægtløftning, gymnastisk  træning og meget mere.

Siden 2012 har han undervist børn, unge og voksne på alle aldre, niveauer og størrelser. 

Han er den slags træner, der selv praktiserer det, han underviser i, og ud over bl.a. at være uddannet idræts og fitness instruktør fra Paul Petersen Idrætsinstitut, certificeret Crossfit Level 1 og Competitors Course Certificeret, er han i øvrigt uddannet skuespiller fra CISPA i 2017 og arbejder som freelance skuespiller og arbejder med sine egne projekter ved siden af træner-gerningen.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.